Športne igre ZRS

Kronika 2. zimskih športnih iger ZRS


2. zimske športne igre ZRS, katerih se lahko udeležijo le člani ZRS, so potekale v petek, 3. februarja 2012 na smučišču Golte. Kljub slabi vremenski napovedi smo se odločili izpeljati dogodek. Ko smo se zbirali, smo bili enotnega mnenja, da je pomembnejše druženje od vremena. Psihično smo se pripravljali na »arktično doživetje«.

45 udeležencev se je najprej okrepilo z zajtrkom v samopostrežni restavraciji smučišča Golte za nadaljnje aktivnosti na svežem zraku. Tako kot vsako leto, je igre z nagovorom udeležencem odprl predsednik ZRS, Aleksander Štefanac.

Za nemoten potek iger je skrbela že znana ekipa animatorjev G-rega.

 

Smučarji so se korajžno podali v mrzlo in vetrovno vreme (-15°C). Potožili so le, da se na smučišču niso poznali, ker so bili vsi zaviti in z maskami na obrazu. Ko je bilo premrzlo, pa so poklepetali ob čaju.

Tudi veleslalomska tekma v ženski in moški kategoriji ni izostala.

Za nesmučarje so bile pripravljene drugačne aktivnosti. Odpravili so se na ledno plezanje v Logarsko dolino in se pogumno spoprijeli z izzivom plezanja po zamrznjenemu in prelepem slapu Prisank. Brez derez in cepinov seveda ni šlo.

 

 

Po povratku na Golte so se odpravili še na pohod s krpljami. Največ časa je vzelo obuvanje :)

 

 

Po kosilu je sledila podelitev medalj zmagovalcem. Medalje iz tekme veleslaloma v ženski konkurenci so šle v Idrijo, Kranj in Ljubljano.

 V moški konurenci je šla zmagovalna medalja v Ljubljano, ostali dve pa v Kranj.

Po uradnem zaključku je sledila apres ski zabava, kjer smo zaplesali v topli diskoteki Ledenica.

 

 

Prijetno utrujeni smo se odpravili domov z mislijo na 3. zimske športne igre ZRS!


Avtor: Zbornica računovodskih servisov