Športne igre ZRS

Kronika 8. Športnih iger Združenja računovodskih servisov


Tradicionalne 8. športne igre Združenja računovodskih servisov na katere so vabljeni le člani ZRS, so letos potekale na Rogli na sam petek trinajstega. 

V vabilo smo zapisali: »V enem letu so najmanj en in največ trije petki trinajstega. Verjamemo, da lahko skupaj osvojimo prav vse in tudi tako imenovan »nesrečen dan« spremenimo v vesel dan. Zato smo si letos prav ta dan izbrali za naše druženje!«

Čeprav nam vreme ni bilo naklonjeno, so igre več kot uspele!

140 udeležencev se je zbralo na recepciji Hotela Planja in se po obilnem zajtrku v Snežni dvorani razdelilo v skupine po različnih aktivnostih.

Ekipe so tudi letos poskrbele za usklajene majice ekip.

    

Kolesarji letos niso prišli na svoj račun, saj jih je obilno deževje ustavilo.

35 pohodnikov se je kljub dežju odločilo za pohod do Peska. Priskrbeli smo jim pelerine, da niso bili premočeni do kože.

Medtem so se udeleženci pomerili v lokostrelstvu,  namiznemu tenisu, pikadu in košarki.

Badminton turnir se je presenetljivo končal z moško-ženskim finalom.

Najhujši boji so potekali v okviru turnirja odbojke.

Po kosilu so potekale zabavno rekreativne igre, seveda v športni dvorani, ker dež ni in ni ponehal. Ogreli so nas animatorji G-rege.

Ekipe z nenavadnimi imeni Čebelice, Primorke, AD, Štrumfki, Vukeci, Unija so se pomerili v skupinskih zabavnih igrah z vrhuncem v vlečenju vrvi.

Pred večerjo nas je nagovoril predsednik Upravnega odbora Združenja računovodskih servisov, gospod Aleksander Štefanac.

Nato so zmagovalne ekipe in posamezniki tekmovalnih disciplin prejeli medalje

Pokal za najštevilčnejšo ekipo so prejele simpatične Primorke. Njihova direktorica je povedala, da letos niso prišli v polni zasebni, naslednje leto pa pridejo vsi!

Ko je zaigral ansambel Joške v'n, je bilo plesišče v trenutku polno. Cel večer so nam igrali le slovenske komade. Peli in plesali smo ter ugotavljali, da imamo ogromno odlične slovenske glasbe.

Udeleženci so tokrat računovodsko vzdržljivost prenesli na športne terene. Zvečer smo bili prijetno utrujeni, a zadovoljnih obrazov.

Dogodek bomo zagotovo organizirali tudi v naslednjem letu!
 


Avtor: Združenje računovodskih servisov